Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να δώσει ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση σας με πυροτεχνήματα-βεγγαλικά που θα κάνουν  την ατμόσφαιρα πιο ζωηρή και ζωντανή από την εντυπωσιακή τους λάμψη. Η νύχτα γίνεται μέρα δίνοντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό στους καλεσμένους της εκδήλωσή σας. Διαθέτουμε πυροτεχνήματα και βεγγαλικά σε πολλά χρώματα και σχέδια κατάλληλα για όλες τις εκδηλώσεις όπως σε γάμο (στο προαύλιο χώρο της εκκλησίας, στο χώρο δεξίωσης και αλλού), σε βάπτιση, σε πάρτυ ή event και σε όποια άλλη εκδήλωση επιθυμείτε. Επιλέγεται την χρονική στιγμή που επιθυμείτε τα πυροτεχνήματα βεγγαλικά να εκρήγνυται στον αέρα από έμπειρο τεχνικό μας.

 Προϊόντα

Exploder 6
Κωδ: 013
Τιμή: 50€
Πυροτέχνημα 13 βολών Exploder 6 TB19 Πακέτα εναερίων πυροτεχνημάτων 13 βολών εκτοξεύουν μόνο κατακόρυφες βολές. Τα πυροτεχνήματα - βεγγαλικά είναι εύχρηστα και προσφέρουν ιδιαίτερη λάμψη σε κάθε κοινωνική εκδήλωση, γάμου, βάπτισης, πάρτι, εγκαίνια κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μεγάλη ευκολία και από ιδιώτες αρκεί να τηρηθούν οι νόμιμες προϋποθέσεις και να ληφθούν σοβαρά υπ΄οψιν οι οδηγίες χρήσης και τα μέτρα ασφαλείας που αναγράφονται στην ετικέτα του προϊόντος. Περιγραφή: Μπλε μπουκέτο με ασήμι τρίξιμο χρυσάνθεμο. Το συγκεκριμένο προϊόν είναι εισαγωγή του καταστήματός μας και έχει έγκριση CE βάση της ευρωπαικής οδηγίας 2007/23/EC και είναι νόμιμα για κυκλοφορία στην ελλάδα.
Πυροτεχνήματα
Βολές 13
Διάρκεια καύσης 25sec
Εσωτερική διάμετρος πυροσωλήνα 30mm
Εξωτερική διάμετρος πυροσωλήνα 37mm
Ύψος πυροσωλήνα 17,5cm
Ύψος εκτόξευσης 35-40m
Τρόπος εκτόξευσης κάθετα
UN 0336
Βαθμός επικινδυνότητας 1.4G
Ταξινόμηση κατηγορία 3
Μικτό βάρος πυροτ. ύλης 260gr
Μονάδα μέτρησης τεμάχιο
Συσκευασία κιβωτίου 10/1
Κατασκευάζεται ΠΟΛΩΝΙΑ
Κωδικός προϊόντος

Fire Planet
Κωδ: 009
Τιμή: 25€
Πυροτεχνήματα 25 βολών

Hades
Κωδ: 011
Τιμή: 20€
Πυροτεχνήματα 25 βολών Hades HL77375
Εναέριο 25 βολο πυροτέχνημα με διάσταση σωλήνα 0,75 inch και με πραγματικό ύψος εκτόξευσης άνω των 30 μέτρων . Οι βολές είναι πολύχρωμες με πολλές εναλλαγές χρωμάτων και όλες καταλήγουν σε εκρήξεις Crackling και έτσι παρουσιάζουν ένα ασυνήθιστα εντυπωσιακό αποτέλεσμα .Ο κρότος του είναι εντυπωσιακά ισχυρός σε σχέση με όλα της κατηγορίας του . Το φινάλε του είναι μια ταυτόχρονη τριπλή εκτόξευση σε βολές αστέρια crackling και εντόνους κρότους.

Lazer ND
Κωδ: 010
Τιμή: 15€
Πυροτεχνήματα 96 βολές lazer ND
Εναέριο πυροτέχνημα 96 βολών. Εκτοξεύσεις ακόμα και στα 20 μέτρα με πολλές εναλλαγές χρωμάτων και συνεχόμενους κρότους. Χρήση του πυροτεχνήματος μόνο σε εξωτερικό χώρο.

Fire Planet
Κωδ: 012
Τιμή: 30€
Πυροτεχνήματα 25 βολών JW25
Iσχυρότατο 25 βολο , με γρήγορες επαναλήψεις , πολλές εναλλαγές χρωμάτων και τριπλό φινάλε με κατάληξη σε βολές που σχηματίζουν φοίνικες.

Shighera Flashing
Κωδ: 006
Τιμή: 50€
Shighera Flashing
Ασημένια ανοίγματα στολίζουν ιδανικά γαμήλιες εκδηλώσεις. Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας θέλετε τα κατάλληλα πυροτεχνήματα. Ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 36 βολές. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους πιο απαιτητικούς. Ιταλική ομορφιά για λίγους Βολές 36 Διάρκεια 60 sec Διάμετρος 0,9″

VENTAGLIO MATILDE
Κωδ: 005
Τιμή: 60€
VENTAGLIO MATILDE
ΠΑΚΕΤΟ 36 ΒΟΛΩΝ

ESMERALDA
Κωδ: 004
Τιμή: 50€
Esmeralda
Ασημένιες ουρές με πρασινες πινελιές δίνουν πολύχρωμα λουλούδια. Δόση από κράκλινγκ τελειοποιεί το αποτέλεσμα. Ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 19 ισχυρές βολές. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους πιο απαιτητικούς. Ιταλική ομορφιά για λίγους. Βολές 19 Διάρκεια 32 sec Διάμετρος 1,25″

Berghem Night
Κωδ: 003
Τιμή: 50€
Berghem Night
Νύχτες γεμάτες ασημένια όνειρα , λευκές και πολύχρωμες σταγόνες αστεριών φωτίζουν τον νυχτερινό ουρανό. Ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 19 ισχυρές βολές. Το προτείνουμε ανεπιφύλακτα στους πιο απαιτητικούς. Ιταλική ομορφιά για λίγους. Βολές 19 Διάρκεια 31 sec Διάμετρος 1,25"

Baby Rock
Κωδ: 002
Τιμή: 20€
Baby Rock
Δημιουργεί λουλούδια με πράσινες και κόκκινες πέρλες. Το κρακλινγκ συμπληρώνει ωστε να δώσει ένα επαναστατικο χαρακτήρα. Μικρό αλλά θαυματουργό χαρίζει στιγμές φρεσκάδας στην καθημερινότητα μας. Ιταλική ομορφιά για λίγους. Ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 16 βολές. Βολές 16 Διάρκεια 24 sec Διάμετρος 0,8"

New Century
Κωδ: 001
Τιμή: 20€
New Century Μικρό αλλά θαυματουργό. Ασημένιες ουρές με κόκκινα αστέρια και δόση κράκλινγκ. Ιταλική ομορφιά για λίγους. Ένα άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα με 16 βολές Βολές 16 Διάρκεια 16 sec Διάμετρος 0,75"

Πυροτεχνήματα Εναέρια -Εδάφους σε πολλά χρώματα με διάφορα σχέδια
Πακέτα Εναέρια
Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε περισσότερο για τα πυροτεχνήματα-βεγγαλικά που επιθυμείτε. 2106897331