Ηχητική Κάλυψη Εκδηλώσεων

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει με συνέπεια, αμεσότητα και γρήγορη εξυπηρέτηση την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης σας είτε πρόκειται για γάμο, βάπτιση, συνέδριο, event, συναυλία κ.α.

Ο επαγγελματικός εξοπλισμός μας  αποτελείται από μεγάλη γκάμα και είναι πάντοτε σε άριστη κατάσταση για να καλύψει την εκδήλωσή σας όσο μεγάλος ή μικρός είναι ο χώρος που διατίθεται.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας προσαρμόζονται ανάλογα με το πλήθος των καλεσμένων, το χώρο που έχουν να καλύψουν αλλά και τις δικές σας επιθυμίες σε οπτικοακουστική κάλυψη.

Οι Dj γάμου εγγυώνται για το άριστο αποτέλεσμα της ηχητικής κάλυψης των εκδηλώσεων σας.

Ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού σε dj για γάμο – βάπτιση – πάρτι

Αναλαμβάνουμε την ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού και σε επαγγελματίες dj σε πολύ προσιτές τιμές, ώστε να καλύψουν οποιοδήποτε γάμο βάπτιση ή πάρτι οποιασδήποτε χωρητικότητας ατόμων, με  προϊόντα επαγγελματικού ήχου για ενοικίαση που θα καλύψουν και τους πιο απαιτητικούς!

Καλέστε μας για προσφορά και θα σας βρούμε τη καλύτερη δυνατή λύση για την ενοικίαση ηχείων

Ενοικίαση ηχητικού εξοπλισμού σε ορχήστρα με ζωντανή μουσική

Εξοπλίζουμε επίσης και ορχήστρα ή ορχήστρες με ζωντανή μουσική με κονσόλες ήχου, μικρόφωνα ή μικροφωνικές εγκαταστάσεις, ηχεία ντουλάπες, βάσεις καθώς και καλώδια, όσα χρειάζεται μια ζωντανή ορχήστρα μπορούμε να σας τα προσφέρουμε σε πολύ καλές τιμές, ώστε να καλύψετε τον γάμο την βάπτιση το πάρτι ή ακόμα και συναυλία, ανεξαρτήτως ατόμων με σιγουριά και εγγύηση ποιότητας του ήχου.

Ενδεικτικός Κατάλογος Ενοικίασης Ηχείων

Ηχητική Κάλυψη από ηχεία, κονσόλες – μίκτες, ενισχυτές και μικρόφωνα


1

Electro-Voice sx300E 12″ 1800W Passive PA Speaker

Ενοικιαζόμενα ηχεία κατάλληλα για πάρτυ μέχρι 100 άτομα
Τιμή για το ζευγάρι

Τιμή: 50€

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωση σας, κάνοντας μελέτη του χώρου σας. Επικοινωνία: 210 6897331