Ο μαέστρος  Dj Ντίμτσιος μαζί με την απολαυστική του ορχήστρα αναλαμβάνει τη ζωντανή μουσική για γάμους με κέφι και ασταμάτητο ρεπερτόριο.

Η μακρόχρονη εμπειρία κάλυψης ζωντανής μουσικής σε γάμους σε συνδυασμό με την όρεξη και το μεράκι για την μουσική αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους όλους τους καλεσμένους που θα παραβρίσκονται στο γάμο σας.

Άρχισαν τα Όργανα

Το βασικό μουσικό σχήμα μας αποτελείται από 4 άτομα (κλαρίνο ή βιολί, αρμόνιο, μπουζούκι, τραγούδι). Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν και άλλα άτομα στο μουσικό σχήμα (πχ. τραγουδιστής, άλλο μουσικό όργανο).

Η ορχήστρα μας ακολουθεί το ρεπερτόριο που έχουμε μαζί επιλέξει αλλά και την διάθεση των καλεσμένων στη διάρκεια του γλεντιού.

Κάθε γεωγραφικό διαμέρισμα της Ελλάδας διαφέρει στα ακούσματα οπότε και η ορχήστρα μας προσαρμόζεται αναλόγως.

Επιπρόσθετα υπάρχει η δυνατότητα συνεργασίας οποιουδήποτε καλλιτέχνη που επιθυμείτε.

  • Έντεχνου, Λαϊκού ρεπερτορίου όπως Βέρτη – Καρρά -Ρέμο – Μελλά – Άντζελα Δημητρίου-Αργυρό – Πάολα — Ζουγανέλη -Μενιδιάτη – Γιώτη – Αρσενίου – Πάρη – Κιάμο.
  • Ελληνικό Ρέγγε – penny & the swinging cats ,Locomondo,Gadio Dilo ,Knock out -Vegas
  • Δημοτικού ρεπερτορίου Καψάλη Γιάννη – Πυργάκη – Μπέκιο – Γωγώ Τσαμπά – Βελισσάρης – Κατσιγιάννη – Σιώλος Σπύρος – Γρίβα-Γκόβαρη – Γιάννη Κωσταντίνου – Χαρά Βέρρα – Αγραφιώτη – Σάββα Σιάτρα – Τζήμα – Παγώνα Αθανασίου-Κυρίτση-Λαλεζα.
  • Νησιώτικα – Μαρία Νομικού, Βαζαίος, Γιαννούλης, Κονιτόπουλος, Στέλιος Μανωλάς,Λεγάκη
  • Διάφοροι καλλιτέχνες – Μαριώ, Νάντια Καραγιαννη, Μπάμπης Γκολές
  • Όπως επίσης η εταιρία μας μπορεί να φέρει οποιονδήποτε Σολίστα μουσικό που θέλετε – Σαλέα, Ζερβά, Παζαρέτζη, Τσίκο, Κασσιάρα, Αρκαδόπουλο.

 

Στο Γλέντι

Ο Μαέστρος και η ορχήστρα του αφιερώνουν στο ζευγάρι και στους συγγενείς τους πρώτους χορούς. Η ορχήστρα μας ‘παίζει’ αδιάκοπα τραγούδια που ξεσηκώνουν τους καλεσμένους για να χορεύουν ασταμάτητα στην όμορφη στιγμή της ζωής σας.

-Βασικός μας στόχος αποτελεί η πίστα να μην μένει ποτέ άδεια!

 

Ο Μαέστρος Ντίμτσιος και η ορχήστρα του με ζωντάνια και ευθύνη για την    διασκέδαση σας εγγυώνται για την Επιτυχία της Βραδιάς!